Студенти Карпенко-Карого протестують за адекватне навчання

Студенти Карпенко-Карого протестують за адекватне навчання

Причиною стало нове розпорядження, згідно з яким перебувати в навчальному закладі дозволено тільки до 20.00, що не дає можливості повноцінно виконувати навчальні роботи.

Крім того, невдоволення студентів викликав той факт, що серед навчального року викладачів відправляють в "відпустку за свій рахунок" і пари не проводяться. І це далеко не повна картина того, що відбувається в університеті.

Студенти зберуться під навчальним корпусом на вулиці Ярославів Вал, Студрада зачитає студентський маніфест, а протестувальники заклеять скотчем роти на знак протесту.

Як повідомляли "Вести" раніше, студенти заблокували київський інститут Драгоманова. Таким чином студенти протестували проти намірів керівництва університету відкрити меблевий магазин в одному з корпусів. Меблі там продавали і раніше, але після банкрутства планувалося віддати приміщення під аудиторії для навчання, яких вкрай не вистачає.

Студенти звільнили захоплений корпус тільки через шість днів, заявивши, що домовленості між ректором і студентами були досягнуті.

http://ubr.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку


Нагору Назад