Коли нічого не виходить: вісім правил, які повинен знати кожен

 

У кожної людини в житті бувають моменти, коли нічого не виходить, або все йде не так, як ти собі запланував. Тоді хочеться опустити руки й просто плисти за течією. Але важливо розуміти, що всі зміни в житті відбуваються не просто так.

1. Біль є частиною зростання

Іноді життя закриває двері, тому що пора рухатися. Коли настають важкі часи, нагадуйте собі, що ніякий біль не прибуває без мети.

Рухайтеся від того, що заподіює вам біль, але ніколи не забувайте урок, який він викладає вам. Те, що ви боретеся, не означає, що ви зазнаєте невдачі. Кожен великий успіх вимагає, щоб була присутня гідна боротьба. Залишайтеся терплячими і впевненими. Все налагодиться. Скоріш за все, не через мить, але в кінцевому рахунку все буде... Пам'ятайте, що є два види болю: біль, який ранить, і біль, який змінює вас.

2. Все в житті є тимчасовим

Завжди, коли йде дощ, ти знаєш, що він закінчиться. Після темряви завжди з'являється світло, але, тим не менш, часто здається, що ніч триватиме завжди. Цього не буде. Ніщо не триває вічно. Таким чином, якщо все добре прямо зараз, насолоджуйтеся цим. Це не буде тривати вічно. Якщо все погано, не хвилюйтеся, тому що це теж не буде тривати вічно. Кожен момент дає вам новий початок і нове закінчення. Кожну секунду ви отримуєте другий шанс, використовуйте його.

3. Хвилювання і скарги нічого не змінять

Ті, хто скаржаться найбільше, домагаються менше за всіх. Завжди краще спробувати зробити щось більше й потерпіти невдачу, ніж спробувати досягти успіху, нічого не роблячи. Ніщо не закінчено, якщо ви програли; все закінчено, якщо ви насправді тільки скаржитеся. Якщо ви вірите в щось, продовжуйте намагатися. І пам'ятайте, що справжнє щастя починає прибувати тільки тоді, коли ви припиняєте скаржитися на ваші проблеми й починаєте бути вдячними за всі ті проблеми, яких у вас немає.

4. Ваші шрами є символами вашої сили

Ніколи не соромтеся шрамів, залишених вам життям. Шрам означає, що болі більше немає, і рана затяглася. Але не дозволяйте шрамам тримати вас у заручниках. Не дозволяйте їм змушувати вас жити в страху. Почніть розглядати їх як ознаку сили. Зі страждання з'явилися найсильніші душі. Найвпливовіші люди в цьому великому світі позначені шрамами.

5. Кожна маленька битва – це крок вперед

У житті терпіння не дорівнює очікуванню; воно є здатністю зберігати гарний настрій, наполегливо працюючи на ваші мрії. Тому, якщо ви збираєтеся пробувати, йдіть до кінця. Інакше в старті немає ніякого сенсу.

Можливо, вам доведеться не спати стільки, скільки ви звикли, протягом багатьох тижнів поспіль. Це може означати зміну вашої зони комфорту. Це може означати жертвування відносинами і всім, що вам знайоме. Це може означати самотність. Самотність, тим не менш, є подарунком, який робить багато речей можливими.

Ви отримаєте простір, якого потребуєте. Все інше – тест на вашу витримку, на те, наскільки ви дійсно хочете досягти мети. І якщо ви захочете цього, ви зробите це.

6. Негативна реакція інших людей – це не ваша проблема

Посміхайтеся, коли інші спробують перемогти вас. Це – легкий спосіб підтримати свій інтерес. Коли інші люди будуть говорити про вас погано, продовжуйте бути собою. Ніколи не дозволяйте будь-яким розмовам змінювати вас. Не приймайте все занадто близько до серця. Не думайте, що люди роблять щось заради вас. Вони роблять щось заради себе.

Міняйтеся, якщо це робить вас краще і веде до більш яскравого майбутнього. Люди будуть говорити незалежно від того, що ви робите або як добре ви робите це. Хвилюйтеся про себе, а не про думку інших.

7. Те, що повинно статися, – станеться

Ви не можете змусити речі відбуватися. Ви можете тільки намагатися. У певний момент ви повинні відпустити ситуацію і дозволити тому, що призначене, трапитися. Любіть ваше життя, довіряйте інтуїції, ризикуйте, втрачайте й знаходьте щастя, вивчайте через досвід. Ви повинні припинити хвилюватися, поміркувати над деякими питаннями та сумніватися в будь-який момент. Смійтеся, насолоджуйтеся кожним моментом свого життя. Ви можете не знати точно, куди ви мали піти, але в кінці ви прибудете туди, де повинні бути.

8. Просто продовжуйте рух

Не бійтеся розсердитися. Не бійтеся полюбити знову. Не дозволяйте подряпинам перетворюватися на рубці. Знайдіть у вашому серці те, що змушує інших усміхатися. Пам'ятайте, що ви не маєте потреби в багатьох людях у своєму житті, тому не прагніть мати більше «друзів». Будьте сильні, коли буде важко.

Пам'ятайте, що Всесвіт завжди робить те, що є правильним. Завжди озирайтеся назад, дивіться, чого ви домоглися, і пишайтеся собою. Не змінюйтеся ні для кого, якщо ви не хочете. Живіть простіше. І ніколи не припиняйте рух.

hrliga.com

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад