Навчання в Дніпрі

Нікопольське педагогічне училище КНУ


Найважливіше завдання, яке вирішує колектив училища – підготовка компетентного, гнучкого, конкурентоспроможного фахівця, який здатний досягати визначеної мети в різних соціокультурних ситуаціях, за рахунок володіння методами розв’язання різних видів професійних завдань.

У вихованні майбутнього фахівця з високим духовним потенціалом робота всього колективу училища акцентується на усвідомленні кінцевого результату своєї праці – виховання гуманіста, патріота, гармонійно розвиненої особистості, майбутньої освітянської еліти України.

Адміністрація училища здійснює стратегічну програму реформування інформаційного оснащення навчального процесу з метою максимального забезпечення потреб його учасників у сучасних видах наукової, навчально-методичної, світоглядної інформації.

Студенти училища є учасниками і призерами регіональних олімпіад, фестивалів, Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, посідають перші та призові місця у спортивних змаганнях серед ВНЗ Дніпропетровської області.

Визначальним принципом виховної системи училища є взаємозв’язок впливів відносин студента з родиною, куратором, соціальними об’єктами, довкіллям. Проведення на високому рівні тематичних виховних годин, зустрічей, екскурсій, зборів допомагають майбутнім педагогам напрацьовувати досвід в їх проведенні, залучають до пошуку нових ідей, удосконалюють майстерність, розвивають цікавість та спостережливість, вміння застосовувати отримані знання та навички на педагогічній практиці в школі, дитячому садку та оздоровчих таборах.

Серцевиною виховного процесу є особистість – її нахили, здібності, духовні потреби, інтереси, характер, самосвідомість. Тому всі виховні заходи, які проводяться в училищі спрямовані саме на розкриття творчого потенціалу студентів, можливість різнобічно проявити себе. Цьому сприяють проведення тематичних бесід, дискусій, круглих столів, творчих конкурсів, фестивалів, концертів; робота гуртків художньої самодіяльності: танцювального колективу "Модерн", вокальних ансамблів "Гармонія" та "Соло", капели бандуристів "Нікопольчанка", фольклорного ансамблю "Веселка", гуртку образотворчого мистецтва "Витинанка"; спортивні клуби та секції з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, атлетичної гімнастики, шахового клубу. Студенти училища активні учасники міських, регіональних студентських форумів та молодіжних програм: "Студентська весна", "Студент року", "Кроки до професії", "Голос народу" тощо.

Співпраця студентів в громадських організаціях міста та училища формує у студентів почуття відповідальності, значущості, причетності до сьогодення, духовної, культурно-мистецької еліти створює унікальне середовище координації та інтеграції всіх ланок виховної роботи.

Училище для педагогів - місце творчого натхнення, а для студентів - школа радості. Тому в колективі панує атмосфера довіри, почуття єдиної сім’ї педагогів-однодумців, повсякденна праця яких – це вічне горіння, творчість, покликання, вища категорія людського призначення на землі. І якщо запитати в чому секрет успіху такої життєдайної енергії, великого творчого потенціалу, наснаги та вміння педагогічного колективу, - то це і історичне минуле, і бурхливе сьогодення, і віра у майбутнє освіти України, що допомагають осмислити сенс життя.

Нікополь
53210, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Станіславського, 7
(05662) 2-11-26
kramarenko-lubov@rambler.ru
nikpedkdpu.ucoz.ua


повернутися в розділ | друкувати | відправити другу | поскаржитись | нагору

27.05.2013

Ринок працевлаштування в Дніпрі та області: кількість вакансій (вільних робочих місць) та резюме претендентів (працівників, що шукають роботу) по регіонам Дніпровська

Регіон Вакансії Резюме
Dnipropetrovsk Резюме і вакансії, робота в Дніпрі
вакансии и резюме
 
6062 5380
Apostolove Резюме і вакансії, робота в Апостолові
вакансии и резюме
 
134 1
Vasulkivka Резюме і вакансії, робота в Васильківці
вакансии и резюме
 
133 0
Verhnyodniprovs Резюме і вакансії, робота в Верхгьодніпровську
вакансии и резюме
 
131 3
Kruvuy_Rig Резюме і вакансії, робота в Кривому Розі
вакансии и резюме
 
519 117
Krunuchku Резюме і вакансії, робота в Криничках
вакансии и резюме
 
134 2
Magdalunivka Резюме і вакансії, робота в Магдалинівках
вакансии и резюме
 
129 1
Mezhova Резюме і вакансії, робота в Межовій
вакансии и резюме
 
133 0
Nikopol Резюме і вакансії, робота в Нікополі
вакансии и резюме
 
183 12
Novomoskovsk Резюме і вакансії, робота в Новомосковську
вакансии и резюме
 
142 5
Pavlograd Резюме і вакансії, робота в Павлограді
вакансии и резюме
 
186 11
Petrukivka Резюме і вакансії, робота в Петриківці
вакансии и резюме
 
137 0
Petropavlivka Резюме і вакансії, робота в Петропавлівцях
вакансии и резюме
 
127 0
Pokrovske Резюме і вакансії, робота в Покровському
вакансии и резюме
 
139 0
Pyatuhatku Резюме і вакансії, робота в П'ятихатках
вакансии и резюме
 
146 1
Sunelnukove Резюме і вакансії, робота в Синельникову
вакансии и резюме
 
160 2
Solone Резюме і вакансії, робота в Солоному
вакансии и резюме
 
124 0
Sofiivka Резюме і вакансії, робота в Софіївці
вакансии и резюме
 
126 0
Tomakivka Резюме і вакансії, робота в Томаківці
вакансии и резюме
 
125 2
Caruchanka Резюме і вакансії, робота в Царичанці
вакансии и резюме
 
129 0
Shuroke Резюме і вакансії, робота в Широкому
вакансии и резюме
 
124 0
Yurivka Резюме і вакансії, робота в Юр'ївці
вакансии и резюме
 
127 0